Glazen accessoires

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van glazen accessoires. Al deze producten zijn met de hand vervaardigd, en daardoor stuk voor stuk uniek.

Omdat het handwerk is, van Altelier het Glazen Nest, kunnen wij ontzettend veel voor u laten maken. Bijvoorbeeld een persoonlijk voorwerp van de overledene, maar wat niet geschikt is voor buiten. Het origineel kan dan in glas gemaakt worden. Zie het voorbeeld met het schoentje hieronder.

Heeft u specifieke vragen of bepaalde wensen, maakt u ze ons gerust kenbaar. Samen met u zoeken wij dan naar een passende oplossing.

Wij hebben veel voorwerpen op voorraad.

In de afgelopen 10 jaar is Roskam Grafmonumenten gegroeid naar een bekende naam in de grafmonumentenbranche. Velen van u hebben we mogen helpen met het realiseren van een grafmonument voor uw geliefde. Dankbaar is een woord dat goed samenvat hoe we terugkijken op deze jaren.

Op een wonderlijke manier kwamen we in contact met Natuursteen Westerkwartier, met Annegert en Johan.

Wanneer u een grafmonument nodig heeft of wanneer een grafmonument afgehaald moet worden, neemt u dan contact met hen op. Met dezelfde werkwijze en overtuiging helpen zij u graag verder.