Grafmonumenten

Afscheid nemen is vaak zwaar. Het is niet gemakkelijk om het verlies zomaar een plek te geven. Samen met Roskam Grafmonumenten kunt u op een persoonlijke manier uw dierbare blijven herdenken met een gedenkteken dat wij samen met u ontwerpen. Omdat wij werken met veel soorten materialen, kunnen wij op die manier voor iedereen een heel uniek monument maken. Bijvoorbeeld een grafmonument, een gedenksieraad of een klein gedenkteken.

Wij merken dat een grafmonument steeds persoonlijker wordt. Nabestaanden denken meer na over het ontwerp van een monument dan vroeger. Het monument mag iets vertellen over de overledene, het moet passen bij hem of haar. Voor alle voorbeelden die wij hier plaatsen geldt uiteraard dat u maatvoeringen, kleuren of vormen kunt laten aanpassen aan uw wensen. 

Doordat wij rechtstreeks vanaf de fabriek leveren en geen provisies uitkeren aan begrafenisondernemers of verzekeringen, krijgt u altijd direct een eerlijke lage prijs. De tarieven voor het plaatsen zijn in heel Nederland gelijk.

Wij maken graag met u een afspraak bij u thuis of op de begraafplaats, voor een respectvol en betrokken gesprek. Door te luisteren naar uw wensen en ideeën komen wij samen tot een ontwerp dat past bij de overledene. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bel of mail mij terug

Volg ons

Contact

Hoogbree 80, 9403 JR Assen
info@roskamgrafmonumenten.nl
T 0592 201 002
(ook in de avonduren bereikbaar)