Laser

De lasertechniek biedt onbeperkt veel meer mogelijkheden ten opzichte van het klassieke graveerwerk. Door toepassing van deze techniek kunt u het grafmonument heel persoonlijk maken.

Foto’s, achtergronden, tekeningen en teksten kunnen rechtstreeks worden gelaserd op het bovenvlak van graniet, RVS en glas. Deze speciale techniek garandeert een haarfijne weergave en een langere levensduur van het gelaserde oppervlak. Door de minieme bewerking van deze oppervlakte hebben stof, vuil en weersomstandigheden veel minder invloed op het materiaal waardoor het langer mooi blijft.

Onze lasergravures zijn niet alleen zeer scherp, ook de tarieven van deze prachtige techniek zijn bij Roskam Grafmonumenten ook scherp te noemen.

In de afgelopen 10 jaar is Roskam Grafmonumenten gegroeid naar een bekende naam in de grafmonumentenbranche. Velen van u hebben we mogen helpen met het realiseren van een grafmonument voor uw geliefde. Dankbaar is een woord dat goed samenvat hoe we terugkijken op deze jaren.

Op een wonderlijke manier kwamen we in contact met Natuursteen Westerkwartier, met Annegert en Johan.

Wanneer u een grafmonument nodig heeft of wanneer een grafmonument afgehaald moet worden, neemt u dan contact met hen op. Met dezelfde werkwijze en overtuiging helpen zij u graag verder.